top of page

Minnesgåvor

Att förlora någon som står en nära är tufft och innebär en svår tid med stor saknad och tomhet. Sorg tar sig många olika uttryck och upplevs olika av oss alla, men för många kan det kännas fint och betydelsefullt att hedra minnet av den som lämnat oss genom ett minnesbrev till förmån för en sak som belyser något viktigt och betydelsefullt utifrån personens liv och situation.

För många HBTQ+personer är och har livet varit en modig kamp för rätten till att fullt ut få vara sig själv. Att ständigt vara i minoritet och bemöta fördomar och diskriminering skapar stress och bristande självkänsla. Genom att hedra minnet av din närstående med en minnesgåva till stiftelsen Regnbågshjärtan bidrar du till att förbättra livsvillkoren för HBTQ+personer. Vårt arbete syftar till att främja forskning, kunskapsspridning och opinionsbildning som bidrar till att skydda och förbättra livsvillkoren för HBTQ+personer. Verksamheten bedrivs och finansieras utifrån en värdegrund som präglas av alla människors lika värde och får inte främja initiativ eller verksamhet som på något sätt kan anses inskränka mänskliga rättigheter, i synnerhet utifrån ett HBTQ+perspektiv. Genom formuläret nedan kan du ge din minnesgåva och beställa ett digitalt minnesbrev.

Såhär går det till

  1. Fyll i formuläret

  2. Donera din gåva till vårt Swishnummer, 123 380 28 65

  3. Vi skickar ditt digitala minnesbrev inom 24h till den mailadress du angivit. Du får själv en mailkopia på minnesbrevet.

Här kan du se hur vårt digitala minnesbrev ser ut.

Minnesgåva

Donera din minnesgåva via Swish och beställ ditt minnesbrev genom att följa stegen i formuläret.

bottom of page